Sint si brasoveni care vor refugiati in Brasov. Citeste explicatiile lor: „La fel si noi am plecat dupa Revolutie unde am vazut cu ochii am muncit pe branci am plans am suferit dupa copiii ramasi acasa”

Last Updated on septembrie 11, 2015 Sute de comentarii pe Facebook la articolele noastre spun că brașovenii Nu vor imigranți în oraș și în România.

Președintele Klaus Iohannis spune că este de acord cu aproximativ 1700, premierul Victor Ponta spune că este de acord cu 6.000 de refugiați.

Există și brașoveni care vor imigranți în Brașov. Citiți mai jos argumentele lor. Vă conving?

Sint si brasoveni care vor refugiati in Brasov. Citeste explicatiile lor: „La fel si noi am plecat dupa Revolutie unde am vazut cu ochii am muncit pe branci am plans am suferit dupa copiii ramasi acasa” 1 Viorica Ciocoiu Sînt oameni si ei .La fel si noi am plecat după revoluție unde am văzut cu ochii am muncit pe brînci am plîns am suferit după copii rămasi acasă .Asa am putut sa ne cumpărăm in România o casă si strictul necesar.La fel si ei dacă se integrează după legile noastre muncesc eu nu am nimic împotrivă .Sa nu uităm că majoritatea dintre noi am fost ca ei slugi la porți străine cit am suferit ce munci mizerabile am făcut. SI ei acum sînt ca noi fiecare cu religia lui .Sîntem un popor pașnic primitor nu ca cei din Ungaria…..

Sint si brasoveni care vor refugiati in Brasov. Citeste explicatiile lor: „La fel si noi am plecat dupa Revolutie unde am vazut cu ochii am muncit pe branci am plans am suferit dupa copiii ramasi acasa” 2 Dorina Lexen Nu stiu ce sa zic ……DACA eram unul dintre noi cu copilul in brate , scapati cu greu din infernul din tara noastra , dupa ingrozitoarea calatorie pe mare si km . pe jos …… Si nimanui nu i-ar pasa , nimeni nu ne-ar intinde o mana de ajutor ?

„Comisia Europeană (CE) a prezentat miercuri un nou pachet de propuneri în vederea gestionării afluxului de refugiaţi şi imigranţi care ameninţă să copleşească resursele şi coeziunea Uniunii Europene (UE), relatează DPA care prezintă principalele componente ale acestui pachet. Potrivit acestui document, CE cere României să găzduiască 6.351 de azilanţi”.

Sint si brasoveni care vor refugiati in Brasov. Citeste explicatiile lor: „La fel si noi am plecat dupa Revolutie unde am vazut cu ochii am muncit pe branci am plans am suferit dupa copiii ramasi acasa” 3 Viorica Tofan Si PE noi romanii nea adoptat alte tari si nea lasat sa castigan o bucata de paine ca sa putem intretine copii la universitate ,la scoala sa aiba o viata mai buna .un trebuie sa judecam PE nimeni , presoanele astea care cer ajutor au nevoie si iei si copii lor !imi pare rau ca unele persoane nu sunt in stare sa inteleaga diperarea refugiiatlor .

Sint si brasoveni care vor refugiati in Brasov. Citeste explicatiile lor: „La fel si noi am plecat dupa Revolutie unde am vazut cu ochii am muncit pe branci am plans am suferit dupa copiii ramasi acasa” 4Diaconu Alina Cristina Trecem si peste asta. …nu suntem singura tara care ii primesc. …

Sint si brasoveni care vor refugiati in Brasov. Citeste explicatiile lor: „La fel si noi am plecat dupa Revolutie unde am vazut cu ochii am muncit pe branci am plans am suferit dupa copiii ramasi acasa” 5Ovidiu Dan Morosan Este loc pe Pamant pentru toti oamenii…..Daca puteți fiți mai toleranți…

Previous Story

Brasov: Spectacol sportiv la Bazinul Olimpic

Next Story

Accident Brasov: A intrat cu masina intr-un panou publicitar, in intersectia de la Star