Brasov: Spectacol sportiv la Bazinul Olimpic

Last Updated on septembrie 11, 2015

Echipa de polo Sportul Studenţesc Corona își va prezenta echipa pentru noul sezon într-un meci jucat împotriva italienilor de la Sport Management Verona, sâmbătă de la ora 20.30.

„Le mulţumim celor de la Verona că au acceptat invitaţia noastră şi au venit la Braşov pentru acest meci. Va fi un joc bun, avînd în vedere că la fel ca şi noi, şi ei au terminat pe locul trei în Italia, sezonul trecut, numai că nivelul competiţiei la ei este mult mai ridicat, astfel că acest meci ne va fi extrem de util în vederea partidelor noastre cu Steaua, Dinamo şi Oradea, echipe puternice din România.

Pornim în acest campionat cu dorinţe mari, pentru că vrem să fim tot acolo în faţă, în clasament. Chiar dacă am schimbat echipa, au plecat şi au venit jucători, consider că sîntem cel puţin la fel de buni ca în sezonul trecut, aşa că ne putem gîndi la rezultate bune“, a spus Aurelian Georgescu, antrenorul echipei Sportul Studenţesc Corona, citat de monitorulexpres.ro

„Mă bucur foarte tare să fiu în Braşov şi să joc împotriva echipei antrenate de Aurelian Georgescu pe care îl ştiu de pe vreme cînd amîndoi eram jucători. Cred că va fi o partidă bună pentru amîndouă echipe şi sperăm ca oamenii să vină în număr mare să vadă acest meci care va avea şi spectacol în el. Polo este un sport interesant care merită să aibă parte de un public pe măsură“, a spus managerul italian. Giani Averaimo este fostul portar al naţionalei Italiei, alături de care a cîştigat şi titlul olimpic în carieră.

Previous Story

Brasov: S-a deschis un Centru al Fericirii

Next Story

Sint si brasoveni care vor refugiati in Brasov. Citeste explicatiile lor: „La fel si noi am plecat dupa Revolutie unde am vazut cu ochii am muncit pe branci am plans am suferit dupa copiii ramasi acasa”