FC Brasov sponsorizata de Primarie? Cum ti se pare ideea?

Last Updated on septembrie 17, 2015

FC Brașov așteaptă un răspuns de la autoritățile locale, în vederea sponsorizării echipei. Romeo Pașcu a declarat că va face toate demersurile pentru ca FC Brașov să primească ajutor financiar din partea Primăriei, acum „existând și cadru legal pentru acest lucru, după ce legea sportului a fost aprobată și trecută în Monitorul Oficial”.

„Orice solicitare primește răspuns din partea Primăriei. În acest moment, singura modalitate de finanțare a activităților sportive este prin ghidul de finanțare, unde cluburile pot depune proiecte. În fiecare an se face acest lucru. Se acordă punctaje, iar în baza acestora se finanțează acele proiecte care se încadrează cel mai bine în cerințele ghidului de finanțare.

Chiar dacă este clubul municipalitării, noi nu dăm bani direct la Corona. Tot prin acest ghid de finanțare respectivul club își obține fondurile. În plus, toate secțiile de la Corona trebuie să dispună și de venituri proprii”, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov pentru mytex.ro

Previous Story

Brasov: Parada cu 30 de bolizii participanti la Campionatul National de Drift. Vezi aici traseul:

Next Story

Brasov: Cel mai mare papuc din lume prezentat in Piata Sfatului