Brasovenii sunt impotriva aducerii refugiatilor. „Eu vreau sa stau linistita in tara mea, si mai ales in orasul meu” -Miky Myki

Last Updated on septembrie 10, 2015 Sute de brașoveni și-au exprimat pe Facebook indignarea la vestea că România va găzdui refugiați. Majoritatea celor care au comentat articolele noastre de ieri despre imigranți au spus un NU mare găzduirii la Brașov.

Premierul Victor Ponta a declarat ieri „Nu îmi place şi mă desolidarizez de noul val care se stârneşte în România, de xenofobie, de şovinism, că nu vrem pe nimeni din afară, să luptăm să nu primim niciun străin în România”. Cu alte cuvinte, cine este împotriva imigranților este xenofob, șovin.

Brasovenii sunt impotriva aducerii refugiatilor. „Eu vreau sa stau linistita in tara mea, si mai ales in orasul meu” -Miky Myki 1Miky Myki Categoric NU… Astia nu sunt decat viitorii kamikaze, violatori si distrugatori in masa …. Eu vreau sa stau linistita in tara mea, si mai ales in orasul meu, nu vreau sa imi fie teama sa ies pe strada de frica sa nu fiu agresata sau linsata, nu vreau sa imi fie frica sa imi trimit copiii la scoala cu teama ca se vor intoarce acasa batuti sau violati….. Dupa ce veti urmarii cateva postari cu ceea ce se intampla in tarile care i-au primit veti fi de acord cu mine cu siguranta…. Categoric NU !!!!!

 

Brasovenii sunt impotriva aducerii refugiatilor. „Eu vreau sa stau linistita in tara mea, si mai ales in orasul meu” -Miky Myki 2Kocsis Laszlo Nu va aduceți aminte ca in anii1980 ~1989 au fost o mulțime de arabi cazați la internatul liceului Tractorul si CFR. Va mai aduceți aminte câte fete au fost violate? Va mai aduceți aminte câte batai provocau provocau in poiana,in discoteca violeta si pe traseul dela camin si poiana? Va mai amintiți cum ieseau pe Republicii câte 10-15 deodata si maturau tot de jos pâna sus si inapoi?
Brasovenii sunt impotriva aducerii refugiatilor. „Eu vreau sa stau linistita in tara mea, si mai ales in orasul meu” -Miky Myki 3Oana Maria Honciuc nu ne trebuie asa ceva
Brasovenii sunt impotriva aducerii refugiatilor. „Eu vreau sa stau linistita in tara mea, si mai ales in orasul meu” -Miky Myki 4Ionut Urdea NUUUUUUUUUUUU doar nu ati inebunit.

4.646 de refugiaţi – este cota de refugiaţi propusă de Comisia Europeană pentru România. La ei se adaugă cei 1705 deja repartizaţi pentru ţara noastră în luna mai. Propunerea Comisiei, prezentată miercuri, trebuie să fie aprobată de statele membre. În discursul asupra “Stării Uniunii”, ţinut în Parlamentul European, Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a cerut statelor membre să nu facă vreo deosebire între refugiaţi, pe criterii religioase.

Brasovenii sunt impotriva aducerii refugiatilor. „Eu vreau sa stau linistita in tara mea, si mai ales in orasul meu” -Miky Myki 5Cătălin Enache nu sunt locuri ptr studenți … doar nu i aduce p aia …
Brasovenii sunt impotriva aducerii refugiatilor. „Eu vreau sa stau linistita in tara mea, si mai ales in orasul meu” -Miky Myki 6Silviu Pop Clar NU! N-avem nevoie de fundamentalişti islamici la Braşov!
Brasovenii sunt impotriva aducerii refugiatilor. „Eu vreau sa stau linistita in tara mea, si mai ales in orasul meu” -Miky Myki 7Maricel Lichinteanu Nu am incredere in acesti teroristi ministru educatiei sa ii ia la el acasa si poate sai cazeze la PARLAMENT acolo au si masa si pot sa bage si paturi.
Previous Story

Brasov: Un URS la Lacul Noua. A mancat toata inghetata de la „gelaterie”

Next Story

Brasov: Încep Zilele Recoltei la Braşov. Evenimentul va fi organizat in toate cele 5 piete din oras