Brasov: George Scripcaru renunta la Primarie ! Vezi cine isi doresc sa-i ia locul:

Last Updated on septembrie 4, 2015 O luptă intensă se dă în sânul Partidului Național Liberal pentru postul de primar al Braşovului, după ce actualul primar, George Scripcaru, a anunțat că nu mai este interesat să candideze.

În schimb alți șase liberali și-au anunțat intenția de a candida pentru postul de primar.

„I-am invitat şi le-am spus că îi susţin pe toţi şi voi fi alături de ei la alegerile locale din 2016. Le-am spus la toţi că îi încurajez să iasă, cum se spune, «la bătaie», iar cel mai bun va fi desemnat candidatul partidului”, a precizat George Scripcaru, citat de bzb.ro

Printre aceştia se numără actualii viceprimari ai Braşovului Adina Durbacă şi Ciprian Bucur, fostul viceprimar Adrian Gabor, actual consilier judeţean, dar şi consilierii locali Adrian Oprică, Sergiu Chifu şi Carmen Ferghete Ţop. Totodată, PSD va face un sondaj de opinie la jumătatea lunii septembrie pentru a-şi desemna candidatul la funcţia de primar al municipiului Braşov. Oficial, la această oră, organizaţia municipală a PSD a anunţat că îl susţine pe consilierul local Răzvan Popa (fost viceprimar), singurul care şi-a manifestat dorinţa de a candida la această funcţie, mai scrie sursa citată.

Pe de altă parte, deşi a anunţat public că nu mai este interesat să mai candideze, alte formaţiuni politice îl „curtează” pe primarul Scripcaru.

„Deşi am anunţat că nu mă interesează să mai candidez, pentru că de când a fost ales primar nu am avut nici o zi de concediu, iar acum prioritatea mea este familia, sunt contactat în continuare de reprezentanţii altor partide care vor să mă convingă să candidez din partea lor.

Fie că e vorba de ALDE sau PNŢCD sau chiar PMP, m-a căutat cineva de la Bucureşti de la ei ca să candidez. Nu mă interesează acest lucru. Priorităţile mele sunt cu totul altele”, a subliniat primarul Braşovului.

Previous Story

Brasov: Sambata, Procesiune dedicata „Sfintei Fecioare Maria“, patroana spirituala a orasului

Next Story

(Video) Oktoberfest Brasov: Vezi atmosfera din prima seara: