Brasov: „Domnul Scripcaru mi-a spus ca in primul rand vrea sa isi demonstreze nevinovatia, iar daca reuseste acest lucru, va candida”. Crezi ca va reusi?

Last Updated on septembrie 21, 2015 Monitorul Expres a prezentat pe larg declarațiile făcute de co-președintele Vasile Blaga referitoare la candidatura lui George Scripcaru la primărie.

„Într-o discuţie pe care am avut-o, domnul Scripcaru mi-a spus că în primul rînd vrea să îşi demonstreze nevinovăţia, iar dacă reuşeşte acest lucru, va candida“. Noi avem un statut, pe care îl respectăm şi nu cred că este nevoie să revenim de fiecare dată la această discuţie.

Modificările la statut, aprobate anul acesta la Piteşti, sînt deja înregistrate la Tribunalul Bucureşti“, a  spus Blaga, cu referire la prevederea statutară conform căreia partidul nu va susţine pentru funcţii publice candidaţi care au dosare penale pe rol.

PNL Braşov, a demarat o cursă internă pentru stabilirea candidatului pe care îl vor susţine la primăria municipiului. Cei care se întrec în cursa internă sînt viceprimarul Adina Durbacă, viceprimarul Ciprian Bucur, actualul consilier judeţean Adrian Gabor (fost viceprimar) şi consilierii locali Adrian Oprică, Sergiu Chifu şi Carmen Ferghete Ţop.

Previous Story

Brasov: Blocuri de 10 etaje in locul derdelusului din Racadau?

Next Story

Constantin Codreanu, patronul Transbus Codreanu, a devenit … preot ! Vezi la ce manastire va sluji: