Brasov: Adevarul din spatele crucii lui Arsenie Boca de la Biserica din Schei. Vezi cum s-au lasat pacaliti mii de pelerini de un zvon

Last Updated on septembrie 8, 2015 Crucea lui Arsenie Boca găsită în biserica Sfânta Treime din Schei ar pute să nu fi fost în realitate crucea lui. Zvonul a fost lansat de unul dintre preoții, iar pelerinii au început să apară repede.

Odată ajunși la biserică, pelerinii au aflat, tot de la oamenii bisericii, că adevărul este cu totul altul: Arsenie Boca a ținut această cruce în mână o singură dată, cu ocazia unei slujbe.

Pelerinii au inceput sa apara de saptamana trecuta dupa ce unul dintre preotii de la biserica din Schei a sugerat ca lacasul sfant adaposteste crucea lui Arsenia Boca. Mai mult, credinciosii au fost convinsi si de o fotografie din arhiva bisericii cu parintele Boca tinind la piept aceasta cruce din argint. Se intampla in 1946, scrie știrileprotv.ro

Aurelian Reit, preot paroh al Bisericii Sfanta Treime: “Este o binecuvantare pe care parintele Arsenie Boca o lasa in urma sa si pentru biserica noastra. Eu nu detin acte cum a ajuns aceasta cruce, sunt convins ca parintele, cu ocazia acestei sfintiri, a facut-o cadou bisericii.”

Rodica Oradan: “Am simtit ceva foarte puternic si binecuvantarea parintelui a fost foarte mare si voi mai veni.”

Duminica insa, la slujba, preotii le-au spus enoriasilor adevarata poveste a crucii, care nu a fost niciodata a lui Arsenie Boca.

Aurelian Reit, preotul paroh al Bisericii Sfanta Treime: “Oamenii vin la crucea cu care a binecuvantat Parintele Arsenie Boca si este foarte adevarat. Uitati realitatea.”

1

Dupa aceasta incurcatura, preotii de la Biserica Sfanta Treime au fost cheamati la protopopiatul din Brasov pentru a da mai multe explicatii.

Previous Story

Brasovul va cofinanta «Wild Carpathia 4» care se va numi «White Carpathia» si va arata România in perioada iernii

Next Story

Oktoberfest Brasov: Vezi programul de marti si un video cu atmosfera de luni seara