Video Brasov: Parcul Central a fost sambata decor pentru mii de fotografii de nunta. Aproape 100 de miri brasoveni au spus „da”

Last Updated on august 24, 2015 Săptămâna trecută s-au înregistrat cele mai multe cununii într-o zi din timpul săptămânii- 25 de căsătorii au fost oficiate joi. Sâmbătă însă, s-a atins un nou record pentru 2015.

Aproape 100 de miri braşoveni au spus „da” pe 22 august, la Starea Civilă.

„Avem programate 48 de căsătorii, un număr record pe anul acesta. De altfel, ne şi aşteptam, ca imediat după postul Sfintei Marii, numărul căsătoriilor civile să crească”, a explicat sâmbătă, Melania Florescu, şef serviciu Starea Civilă Braşov, citată de rttbrasov.ro

Dacă anul trecut, în perioada 15-22 august s-au căsătorit 108 cupluri, anul acesta, în acelaşi interval, ofiţerii de stare civilă au oficiat 114 căsătorii. Într-o săptămână în afara sezonului de nunţi se oficiază în jur de 30 de cununii. În urmă cu patru ani, într-o singură zi de sâmbătă, s-au oficiat 78 de cununii.

Parcul Central „Nicolae Titulescu” a fost sâmbătă ambientul perfect pentru zeci de miri, care s-au fotografiat minute în şir alături de cei dragi.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brasov: Protectia Consumatorilor a facut control la localul unde mireasa a fost scoasa in perfuzii si 30 de nuntasi au avut nevoie de ingrijiri medicale. Vezi ce au gasit inspectorii acolo:

Next Story

Brasovul, pe primul loc la numarul cainilor comunitari dati spre adoptie