Brasovul, pe primul loc la numarul cainilor comunitari dati spre adoptie

Last Updated on august 25, 2015 O cățelușă comunitară cu 3 pui a fost prină ieri de Asociația „Milioane de prieteni” împreună cu Serviciul Public de Gestionare a Animalelor din Brașov în Bartolomeu.

„Iubitorii de animale să ne semnaleze cazurile de femele gestante și pui abandonați pentru a putea avea în viitor cât mai puțini câini comunitari. În momentul în care suntem sesizați venim, îi luăm și îi ducem într-unul din cele două adăposturi, unde vor fi pregătiți pentru adopție”, a declarat Brândușa Elena Popa, co-manager la Adăpostul Stupini.

 

Acțiunea de prindere și plasare în adăpost a cățelei gestante și a celor trei pui a fost monitorizată îndeaproape de un voluntar al „World Animal Protection”.

„Brașovul este un exemplu foarte bun, pentru celelalte orașe, în privința câinilor comunitari, datorită cooperării dintre oficialități și ONG-uri. Oficialitățiile, se pare, că au situația sub control, cel puțin în oraș. Totodată, Brașovul dă spre adopție cei mai mulți câini comunitari. Aveți oameni minunați în adăposturi care fac aceste lucruri”, a declarat Sabina Suiers, voluntar la World Animal Protection, citat de mytex.ro.

Previous Story

Video Brasov: Parcul Central a fost sambata decor pentru mii de fotografii de nunta. Aproape 100 de miri brasoveni au spus „da”

Next Story

Accident Brasov: Si-a facut praf masina din cauza unei … viespi