Brasov: Vezi Video cu accidentul violent de pe Calea Bucuresti: Un sofer a ramasc incarcerat iar un copil de un an a fost ranit

Last Updated on august 31, 2015 O ciocnire violentă între un taxi și o mașină aparținând unei firme de pază a avut loc duminică seara pe  Calea Bucureşti, în apropierea sensului giratoriu din vecinătatea unui centru comercial.  În urma impactului, şoferul taxiului, patru pasageri din maşina sa şi un copil în vârstă de un an şi cinci luni au fost răniţi.

Conducătorul auto aflat în cealaltă maşină nu a suferit traumatisme. La locul accidentului au intervenit două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD şi două ambulanţe care au preluat răniţii. Toate victimele erau conştiente în momentul sosirii echipajelor.

Mai jos aveti 3 Video-uri postate pe youtube de FJay Joy:

 

Panica s-a instalat imediat ce protagoniştii accidentului şi-au dat seama că tocmai au trecut prin momente cumplite, informează rttbrasov.ro.

Şoferul taximetrului, care a rămas încarcerat, a fost rănit la cap, iar cei patru pasageri din maşina sa au suferit diverse traumatisme craniene, cerebrale şi la membre.

 

Băieţelul de un an şi cinci luni a scăpat teafăr şi a fost transportat la Spitalul de Copii, pentru investigaţii amănunţite.

Din primele informaţii, vinovat de accidentul produs este conducătorul auto al taximetrului, care nu a acordat prioritate celuilalt vehicul, în sensul giratoriu. Pe numele şoferului de taxi se va deschide un dosar penal, pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Previous Story

BRAŞOV. Accident cu CINCI VICTIME, pe Calea Bucureşti!

Next Story

Haide joi, la parada Oktoberfest Brasov: 14 trasuri trase de cai, două fanfare, ansambluri de dansuri românesti, sasesti, maghiare si grecești