Brasov: Teorie soc! A vrut pilotul planorului prabusit, Mircea Craciun, sa se sinucida? „Stia ca acest tip de aparat are probleme si nu si-a luat niciun aparat prin care sa pastreze comunicarea cu solul”

Last Updated on august 12, 2015 Surse din interiorul angajaţilor ISU încep să creadă că pilotul Mircea Crăciun a vrut să se sinucidă.

Căutările pilotului dispărut cu planorul joi, 7 august, s-au restrâns după ce salvatorii au încercat în zadar să dea de acesta timp de 6 zile.

Cu toate acestea, efectivele care continuă căutările sunt încă destul de numeroase, 1.200 de persoane fiind prinse în acţiune în ziua de marţi. Salvatorii au renunţat însă la căutările din aer, atât cu ajutorul elicopterelor, cât şi cu cel altor mijloace de acest fel, informează bzb.ro.

Surse din interiorul angajaţilor ISU spun că salvatorii sunt aproape convinşi că pilotul a vrut să se sinucidă, din moment ce cunoştea că acest tip de aparat a mai fost detectat cu probleme şi nu şi-a luat niciun aparat prin care să păstreze comunicarea cu solul.

Mai mult, la doar o jumătate de oră de la decolare, telefonul mobil al pilotului nu a mai funcţionat, motiv ca salvatorii să creadă că acesta a fost închis intenţionat. Chiar dacă ipoteza sinuciderii s-ar verifica, rămâne de găsit corpul pilotului sau bucăţile din planor.
Cei care îl caută în continuare sunt încă încrezători că acesta ar putea fi în viaţă, deşi sunt conştienţi că fiecare oră care trece fără ca pilotul să fie găsit îi scad acestuia şansele de a fi găsit viu sau de a fi salvat.
Previous Story

Accident Brasov: Doua autoturisme s-au tamponat in Triaj

Next Story

Brasov: Maidanezi descărcați din dube în mijlocul nopții