Brasov: Soferul care a lovit o gravida pe trecerea de pietoni a fost trimis in judecata

Last Updated on august 3, 2015 Află pentru ce va fi judecat Liviu Gheorghe Neculicioiu, potrivit deciziei de astăzi a magistraţilor.

​Liviu Gheorghe Neculicioiu, şoferul din Cristian care a lovit o gravidă pe trecerea de pietoni, a fost trimis în judecată. Tragedia s-a petrecut la mijlocul lunii mai.

Atunci, Liviu Gheorghe Neculicioiu a lovit-o pe trecerea de pietoni din Cristian pe Iulia,o tînără de 26 de ani însărcinată în opt luni, anunță rttbrasov.ro. Bebeluşul care a venit pe lume în condiţii dramatice s-a stins după doupă zile, la Maternitatea Braşov, în braţele tatălui său. Iulia se afla în în stare critică la secţia Reanimare a Judeţeanului, cînd micuţul ei a fost înmormîntat.

Neculicioiu avea o alcoolemie de 1,70 g/l alcool pur în sînge cînd a provocat tragedia.

Deşi s-a dovedit că era beat criţă, iresponsabilul şofer, funcţionar la Primăria Cristian, a pretins, imediat după accident, în faţa procurorilor că nu i-a observat pe tinerii soţi care traversau strada ţinîndu-se de mînă, pe trecerea de pietoni, pentru că tocmai îşi căuta telefonul mobil pe care îl scăpase sub scaun, gest care i-a distras atenţia de la drum.

Previous Story

Brasovul cauta voluntari pentru castigarea titlului de Capitala Europeana a Culturii

Next Story

Brasov: Maternitatea are un nou manager, dr. Valeria Badea