Brasov: Maternitatea are un nou manager, dr. Valeria Badea

Last Updated on august 3, 2015 Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie  „Dr. I. A. Sbârcea”, cunoscut ca Maternitatea Brașov, are din această lună un nou manager.

Potrivit anunțului de pe site-ul instituției, în urma desfăşurării probelor obligatorii din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiei de manager, persoană fizică, a fost declarată câştigătoare dr. Valeria Badea, cu media finală 9.58. Dr. Badea obținuse nota 9.80 la proba scrisă, la care contracandidatul ei, dr. Flaviu Gliga, a picat examenul scris, cu nota 6.80.

Dr. Gliga, fost manager al Maternității, nu a depus contestaţie, astfel că doar doctorița Badea și-a prezentat proiectul de management în fața comisiei de concurs și a susținut interviul, informează mytex.ro

Dr. Valeria Badea a absolvit Facultatea de Medicină din București, în 1979, făcându-și rezidențiatul atât la Brașov, cât și doi ani la București, având gradul de medic primar din 1992. A ocupat mulți ani funcția de șef de secție, iar în ultimii doi ani postul de director medical al Maternității. Pe parcursul anilor a urmat diferite cursuri de specializare și de perfecționare, obținând competențe în histeroscopie, laparoscopie, ultrasonografie obstetricală și ginecologică.

Dr. Valeria Badea va semna cu Consiliul Județean, forul tutelar al celor șase spitale din municipiul Brașov, un contract de management pe trei ani, activitatea ei urmând să fie evaluată anual, din punctul de vedere al îndeplinirii indicatorilor de performanță.

„Preiau funcția de manager înt-o perioadă foarte grea, poate cea mai grea din istoria Maternității, de mâine începem mutarea în corpul nou, pentru a se putea face reabilitarea corpului vechi, care este într-o stare deplorabilă. Pentru noi, cadrele medicale, va fi extrem de dificilă această perioadă. Doar gândul că vom avea o maternitate europeană ne va face să trecem mai ușor peste asta”, a declarat noul manager.

Previous Story

Brasov: Soferul care a lovit o gravida pe trecerea de pietoni a fost trimis in judecata

Next Story

Haide la Zilele Cetatii Fagaras 2015! Vezi aici programul detaliat: