Brasov: SACRIFICIU ! Consilierii judeteni vor dormi cate doi in pat doar sa mearga in Maroc

Last Updated on august 10, 2015

Adevărate sacrificii făcute de consilierii județeni din Brașov. Aceștia vor dormi câte doi în pat numai să meargă cât mai mulți în Maroc.

„Excursia” are loc în vederea atragerii posibililor investitori din țara africană, însă o delegaţie formată din 7 persoane, aşa cum stabiliseră iniţial, nu a fost destul de numeroasă. În recenta şedinţă de Consiliu Judeţean au supliementat numărul celor care vor vizita în decembrie frumoasa ţară nord-africană, cu încă 4 persoane.

„A fost o suplimentare la delegaţia de la Maroc după ce am discutat cu consilierii şi le-am spus că dacă aprobăm un numar mai mare de persoane vor dormi câte doi în cameră, pentru a rămâne în aceleaşi cheltuieli”, a precizat Claudiu Coman, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, citat de rttbrasov.ro

Forul judeţean va fi reprezentat în Maroc de 11 delegaţi: vicepreşedintele Claudiu Coman şi consilierii Claudiu Cornea, Mihai Popa, Petre Noaghea, Ştefan Aranyosi, Ioan Paler, Dorin Crizbăşan, Attila Kovacs, Vasile Ungureanu şi Dragoş Crăciun, dar şi o angajată a consiliului, care va fi pe post de traducător.

Previous Story

Brasov: Lebede si pelicani, pe lacul Gradinii Zoologice

Next Story

Brasov: FLAGRANT la Spitalul Judetean. Un medic ortoped cunoscut, prins cand lua spaga!