Brasov: Lebede si pelicani, pe lacul Gradinii Zoologice

Last Updated on august 10, 2015

Grădina zoologică din Noua va avea o nouă atracție de luna viitoare.  Conducerea Grădinii intenţionează să facă unele amenajări pe lacul din incinta grădinii, respectiv crearea unor insuliţe artificiale plutitoare şi a unor mini fântâni arteziene, în vederea populării lacului cu lebede.

Preţul estimat pentru o pereche de lebede porneşte de la 250 de euro pentru cele albe şi ajunge la 400 de euro pentru cele negre.

„Am făcut o adresă către Federaţia Română a Grădinilor Zoologice în vederea obţinerii unor exemplare de lebede albe, dar şi negre de la alte grădini din ţară. Dacă nu vom reuşi să primim o donaţie de la alt parc zoologic, am găsit un crescător de lebede, de la care putem cumpăra câte o pereche de lebede albe şi negre”, a precizat Alin Pînzaru, directorul Zoo Braşov, citat de bzb.ro

„Sperăm ca din luna septembrie să avem deja lebede pe lac şi alături de acestea să fie şi câteva raţe mandarine”, a mai spus Pînzaru. Totodată, la Grădina Zoo ar putea fi admiraţi în curând şi pelicani, Zoo Braşov făcând demersuri şi pentru achiziţia unui grup de pelicani. În prezent, pe lac sunt doar peşti şi broscuţe.

Previous Story

Brasov: Planorul prabusit a fost cautat cu o drona speciala, cu camera termica si zoom termica. Nici un rezultat!

Next Story

Brasov: SACRIFICIU ! Consilierii judeteni vor dormi cate doi in pat doar sa mearga in Maroc