Brasov: Politistul cu umor de la Rutiera a revenit pe Facebook. „Va multumesc din suflet tuturor celor ce m-ati sustinut, v-am urmarit tot timpul si am fost profund emotionat de mesajele dumneavoastra”

Last Updated on august 21, 2015 Poliţistul de la Brigada Rutieră Braşov, plin de umor şi foarte talentat la scris, a revenit pe Facebook. Marian Godina spune că nu a fost sancționat de șefi și are o singură rugăminte: să nu se adauge cuvinte obscene la postările sale care ar putea prejudicia imaginea vreunei institutii publice.

„Vă mulțumesc din suflet tuturor celor ce m-ați susținut, v-am urmărit tot timpul si am fost profund emoționat de mesajele dumneavoastră.

Pentru a evita inchiderea acestei pagini, ii rog pe cei ce imi publică postările in mass-media, să facă acest lucru fără să adauge cuvinte obscene care ar putea prejudicia imaginea vreunei institutii publice.

Precizez că nu am fost sancționat in niciun fel si nici nu fac obiectul vreunei cercetări administrative.

In mod special, țin să ii mulțumesc unei persoane foarte dragi mie, un om deosebit, care mi-a fost alături și m-a incurajat tot timpul. Iți multumesc Flavia Rogozea !
Și ca să inchei in registrul obișnuit…
…ANDIAMO !!!”

Mai jos vă prezentăm câteva postări de la revenire:

„Am oprit odata unul care a recunoscut ca a trecut pe rosu, imi amintesc si acum cum se uita la mine in timp ce strangea volanul cu mainile si a spus: ” I know…it was red.

„Sa vii la Tamponari si sa declari ca ai condus auto marca AUDI CIU 7…asta inseamna sa fii mafiot !”

ooooo

„Ma intreb cata treaba trebuie sa ai ca sa te mazgalesti pe fata si sa iti desenezi bube, ca pentru mai apoi sa te aranjezi si sa demonstrezi ce frumos ai devenit. Ar fi mai interesant sa vad filmandu-se un om prost care, dupa ce acopera camera cu palma, devine brusc inteligent. Eu am inteles doar atat din filmarile astea: “uite-ma cat sunt de prost….obturez camera si iata-ma din nou: acelasi prost”.

Previous Story

Fabrica din Brasov in pericol? Schaeffler concediaza 500 de angajati pentru a nu inchide uzinele

Next Story

Aeroportul Brasov: Ieri, Prefectul si PSD au discutat vorbe si multe alte vorbe. PS: Chipurile ne mai trebuie 57 de milioane de euro pentru Aeroport. Minimum! La valoarea noastra …