Brasov: O femeie de 66 de ani a cazut de la etajul 8

Last Updated on august 17, 2015 Tragedia s-a petrecut in această dimineaţă, pe strada Tudor Vladimirescu. Un echipaj SMURD s-a deplasat imediat la faţa locului, după ce au fost alertaţi că pe spaţiul verde al blocului cu opt etaje, zace trupul unei femei.

Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul. „O persoană de sex feminin, în vârstă de 66 ani, a căzut de la etajul 8. În urma impactului cu solul, aceasta a decedat pe loc.

Nu a mai avut nicio şansă, deoarece a suferit politraumatisme şi leziuni incompatibile cu viaţa”, a explicat astăzi, cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, pentru rttbrasov.ro

Cei care o cunoşteau spun că suferea de depresie

Trecătorii şi vecinii au fost şocaţi când au văzut cum femeia cade de la etaj.

Oamenii bănuiesc că bătrâna s-a aruncat intenţionat, iar motivul gestului extrem, ar fi fost o depresie puternică. „Am ieşit la pâine şi am văzut-o că a zburat ca şi cum ar fi zburat o cârpă. M-am speriat rău. Neajunsurile şi boala pe care o avea cred că au împins-o.

Era singură, nora ei nu era acasă, iar soţul ei a murit acum vreo şase ani”, a afirmat luni, o vecină, care spune că a văzut întreaga scenă tragică.

Previous Story

Brasov: McDonald’s România cumpara 3 restaurante in oras

Next Story

(Video) ATENTIE! Brasovul a fost invadat de viespi! Vezi ce trebuie sa faci: