Brasov: Mii de brasoveni cer guvernului sa finanteze Aeroportul. Cui ii pasa?

Last Updated on august 19, 2015 Zilele trecute vă spuneam de inițiativa fostului vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, Mihai Pascu, de a-i întreba online pe brașoveni dacă vor Aeroport. O acțiune cu miros de propaganda electorala, el fiind cotat la bursa zvonurilor cu o candidatura la Primărie sau la Șefia Consiliului Județean.

Astăzi, adevărul.ro spune că pe siteul lansat de Mihai Pascu  s-au adunat într-o săptămână 3.000 de voturi pro Aeroport. Cui ii pasa?

Lui Mihai Pascu? Cât timp a fost vicepreședinte și președinte al Consiliului Județean Brașov nu a „mișcat” nimic serios pentru realizarea obiectivului. Nici pânăc acum nu a prezentat public documente din care să reiasă sumele exacte care au fost investite la Aeroport, pe ce s-au cheltuit banii.

Lui George Scripcaru? Bursa zvonurilor anunță că PNL i-a interzis să candideze la Primărie din partea acestui partid. Va candida independent sau din partea UNPR, cu șanse mici să fie reales. PNL-ul este foarte mare în Brașov.

Lui Aristotel Cănescu? El este arestat la domiciliu, nu are voie să părăsească vila de lux de la Râșnov.

Lui Victor Ponta și PSD? Lor nu le-a păsat niciodată de Brașov, nici nouă de ei. Mai bine bagă zeci de milioane de euro în stadioanele din Craiova și Târgu Jiu decât în Aeroportul nostru.

Deci, cui ii pasă că se strâng mii de voturi pentru Aeroport?

Previous Story

Brasov: Turnurile şi bastioanele în administrarea Primăriei

Next Story

Accident Brasov: Doua TIR-uri s-au ciocnit in Padurea Bogatii