Brasov: Medicul de la Judetean, prins in flagrant cand lua spaga, a fost ARESTAT pentru 24 de ore. Procurorii au cerut arestarea pentru 30 de zile! Crezi ca merita?

Last Updated on august 11, 2015 Procurorii braşoveni au prins ieri în flagrant un medic, angajat al Spitalului Judeţean Braşov, în timp ce primea o şpagă de 900 de lei pentru aplicarea unui tratament unui pacient.

Este vorba de cunoscutul ortoped Marius Nica de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Potrivit procurorilor, acesta a primit suma de 900 de lei de la un investigator autorizat de procuror, după ce altor doi investigatori sub acoperire li s-au cerut bani pentru o intervenţie chirurgicală.

Marius Nica nu este singurul medic care a primit bani de la investigatorii sub acoperire în acest caz, informează bzb.ro.

Ca urmare a promisiunilor sale, Mariana Stoica, medic anestezist în cadrul aceluiaşi spital, a primit la rândul ei, de la unul dintre investigatorii implicaţi, suma de 200 de lei, pentru anestezia pe care trebuia să o facă pacientului programat la operaţie ieri dimineaţa.

„În prezent, inculpatul Nica Marius este cercetat în legătură cu săvârşirea a două infracţiuni de luare de mită şi, respectiv, trafic de influenţă, iar suspecta Stoica Mariana relativ la săvârşirea unei infracţiuni de luare de mită.

Faţă de inculpatul Nica Marius urmează a se dispune luarea măsurii reţinerii pentru o durată de 24 de ore, urmând a fi formulată propunere de arestare preventivă”, a mai explicat Alina Popescu.

aqqqq

Actele de urmărire penală s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov, beneficiind de sprijinul tehnic de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Previous Story

Brasov: Costurile operatiunii de cautare a planorului prabusit sunt de sute de mii de euro. Raed Arafat renunta la cautarea cu elicoptere. se va cauta doar terestru

Next Story

9 persoane din Brasov vor fi controlate de ANAF in noua campanie de verificare a patronilor bogati cu firme sarace, interlopilor si manelistilor