9 persoane din Brasov vor fi controlate de ANAF in noua campanie de verificare a patronilor bogati cu firme sarace, interlopilor si manelistilor

Last Updated on august 11, 2015 Săptămâna trecută, ANAF a anunţat că, din cele 14,3 milioane de persoane cu venituri impozabile, au selectat câteva mii cu un grad ridicat de risc fiscal – patroni bogaţi cu firme sărace, interlopi şi manelişti.

ANAF verifică, într-o primă etapă, 313 persoane fizice cu venituri mari care prezintă risc fiscal, cele mai multe dintre acestea provenind din municipiul București (31 persoane) și județele Ilfov (34) și Suceava (14) anunță Agerpres.

Pe următoarele locuri din punct de vedere al numărului persoanelor care vor fi verificate se situează județele Buzău și Tulcea, cu câte 10 persoane fizice controlate în fiecare județ, Constanța, Brăila, Galați, Brașov, Bihor, Cluj, câte 9 persoane fizice verificate, Vrancea, Vâlcea și Timiș, câte 8 persoane, Bacău, Prahova, câte 7 persoane, iar în Olt, Mureș, Maramureș, Mehedinți și Gorj câte 6 persoane.

Printre județele cu cele mai puține persoane verificate se numără Dâmbovița, Arad, Caraș-Severin, Bistrița-Năsăud, Covasna, cu câte trei persoane verificate în fiecare județ, în timp ce în Vaslui sunt supuse controlului doar două persoane.

Durata efectuării verificării fiscale este de maximum 6 luni, respectiv 12 luni în cazul în care sunt necesare informații din străinătate.

Previous Story

Brasov: Medicul de la Judetean, prins in flagrant cand lua spaga, a fost ARESTAT pentru 24 de ore. Procurorii au cerut arestarea pentru 30 de zile! Crezi ca merita?

Next Story

Fabrica din Braşov care produce ciocolată pentru Mondelez, Carrefour şi Auchan face pasul către brandurile proprii