Brasov: Haide la primul festival din România organizat in mijlocul verii pe o partie de schi

Last Updated on august 13, 2015 IN TRANSYLVANIA, primul festival din România organizat în mijlocul verii pe o pârtie de schi va avea loc între 20 şi 23 august 2015, în judeţul Brasov, zona turistică Draguş – Sâmbăta din Ţara Făgăraşului.

Localizat pe o pârtie de schi la poalele munţilor Făgăraş, la o altitudine de 690 m şi înconjurat de padure, festivalul oferă o perpectivă spectaculoasă asupra Ţării Făgăraşului cu toate atracţiile turistice din zonă, iar pe timp de seară acesta devine un adevarat spectacol vizual.

IN TRANSYLVANIA are în 2015 un line-up impresionant cu trupe precum WALDECK (Austria), N.O.H.A. (Germania), Jaya The Cat (Olanda), Lemon Bucket Orkestra (Canada), PAIAKA (Franța), The AIRTIST (Ungaria) și din România: Subcarpați, ROA, Pixels, The R.O.C.K. (tribut AC DC), MASTERPIECE (tribut Metallica).

DJi precum BEATJUNKZ, Primărie, !ELE, Saboar, Godeanu, Paulie, Călin, Paulie, Brody & Dr. Panda, Pavlov, Vygo, Phaze, ȘuPaul si Tasteful Indicency vor antrena zonele de afterparty cu ritmuri electronice.

Pe langa muzică şi alte activităţi menite să facă  atmosfera una de neuitat, IN TRANSYLVANIA şi Clubul Sportiv Smart Atletic organizează Maratonul Transilvaniei, o competiţie sportivă cu 2 probe independente: MTB Cross-country şi Trail Running.

Fiecare întrecere are 2 trasee pe grade de dificultate mediu şi avansat. Informații despre Maratonul Transilvaniei vor fi publicate în curând.

Accesul în zona festivalului se face pe baza abonamentului sau biletului de o zi disponibile în reţeaua de bilete myticket.ro, iabilet.ro si easytickets.ro. Preţul unui abonament este de 70 Ron, iar biletele de o zi variază înte 15 şi 50 Ron.

Previous Story

Brasov: Junii Dorobanti va invita duminica la jocul stramosesc de la Crucea Dreptatii

Next Story

Brasov: Acuzații la adresa ISU, in cazul planorului prabusit: „Sunt total nepregatiti si nici dotati nu sunt. Nu ințeleg de ce nu au fost contactati vanatorii de munte”