Brasov: Fostul vice CJ Mihai Pascu intreaba online daca brasovenii vor Aeroport. Crezi ca este o tema de campanie si va candida la Primarie?

Last Updated on august 12, 2015 Situație de râs dacă nu ar fi de plâns. Un fost vicepreședinte al Consiliului Județean, Mihai Pascu, s-a gândit să-i întrebe online pe brașoveni dacă vor … Aeroport.

Acum, în calitate de președinte al Agenţiei pentru Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov, a lansat o platformă online, unde toţi cetăţenii judeţului îşi pot spune părerea, iar semnăturile lor vor ajunge direct pe masa parlamentarilor.

Cât timp a fost vicepreședinte al Consiliului Județean, împreună cu fostul președinte Aristotel Căncescu, a făcut … nimic pentru Aeroport. A găsit doar scuze pentru lipsa Aeroportului: Nu ne lasă Bucureștiul, Băesescu, PDL, Uniunea Europeană, marțienii. Nu ne da Guvernul teren, bani, materiale de construcții etc. El nu se consideră incompetent în materie de construcție a Aeroportului Brașov, doar victimă.

ccc

 

Această acțiune, probabil, este un început de campanie electorală pentru Mihai Pascu la Primăria Brașov. Sau la Consiliul Județean. El știe foarte bine că Aeroportul Brașov este o temă foarte bună de campanie la care brașovenii reacționează cu ușurință.

Previous Story

Brasov: 200 de ECHIPE iau startul la cel mai mare turneu de fotbal pentru copii si juniori din Europa de sud-est

Next Story

Brasov: Aristotel Cancescu se considera nevinovat. Vinovati pentru ca el a luat mita: un decedat si o pensionara