Brasov: Aristotel Cancescu se considera nevinovat. Vinovati pentru ca el a luat mita: un decedat si o pensionara

Last Updated on august 12, 2015

În debutul audierilor de la Tribunalul Braşov, Aristotel Căncescu a ţinut să facă o declaraţie de mai bine de o oră, înainte de a răspunde la întrebările procurorului DNA.

În declaraţie, Căncescu a răspuns celor 12 capete de acuzare pe care i le aduc anchetatorii, dând vina pe colaboratorii săi. Pentru tartanul de la Colegiul Naţional “Andrei Şaguna” şi de sub Tâmpa, Aristotel Căncescu îl face răspunzător pe fostul arhitect al judeţului, Mihai Sârbu.

Foarte convenabil, din moment ce Sârbu a trecut în lumea celor drepţi, în urmă cu doi ani. În ce priveşte contractele cu firma fostului deputat, Ion Diniţă, Aristotel Căncescu a declarat că tot ce a făcut este absolut legal, aşa cum i-a precizat fostul secretar al judeţului, Mariana Tihărău, ieşită la pensie în urmă cu aproximativ patru ani. În legătură cu Radu Ispas, Căncescu a declarat că l-a propus administrator public al judeţului „pentru că este meticulos şi calm, spre deosebire de mine, care sunt un temperament coleric şi m-am gândit că facem echipă bună”, informează stiri.rttbrasov.ro

Un alt vinovat, poate chiar principalul, în opinia lui Căncescu, este Curtea de Conturi, care nu l-a avertizat că a greşit, ca să-i dea timp să-şi îndrepte greşelile.

Previous Story

Brasov: Fostul vice CJ Mihai Pascu intreaba online daca brasovenii vor Aeroport. Crezi ca este o tema de campanie si va candida la Primarie?

Next Story

Brasov: Vezi programul de astazi la Rockstadt Extreme Fest din Rîşnov