Brasov: Doua luni de restrictii in trafic pe B-dul 15 Noiembrie

Last Updated on august 19, 2015 Compania Apa anunță că va deschide un nou şantier, la sfârșitul săptămânii, în zona centrală a Braşovului, respectiv pe B-dul 15 Noiembrie.

În primele zile, se va lucra pe tronsonul dintre intersecţia cu strada Agrişelor şi Patria, pe partea stângă. După ce se va introduce noua conductă de apă pe acest segment, se va continua cu lucrările până la pasajele de la Hidromecanica urmând să se facă racordul cu reţeaua de pe strada Iuliu Maniu.

Lucrărilor vor dura aproximativ două luni, ţinând cont că după finalizarea lucrărilor de pe partea stângă şantierul se va muta pe partea dreaptă a bulevardului urmând să se lucreze tot pe tronsonul dintre Agrişelor şi Hidromecanica, care are o lungime de aproximativ 750 de metri.
Pe timpul lucrărilor traficul rutier va fi afectat pe câte o bandă de circulaţie şi ţinând cont că în general la orele de vârf traficul este destul de aglomerat, cu siguranţă se vor produce ambuteiaje în special în zona semaforului de la Patria.

„Încă de la demararea acestui proiect le-am cerut celor de la Compania Apa ca lucrările pe domeniul public să se desfăşoare cap-coadă pe fiecare tronson în parte: ai săpat, ai introdus reţeaua, ai făcut branşamentele, ai astupa şi ai asfaltat, astfel încât să fie afectată cât mai puţin circulaţia în zona respectivă.
Până în prezent, au fost respectate graficele de lucru”, a precizat primarul Braşovului, George Scripcaru pentru bzb.ro.
Previous Story

Brasovul se pregateste de construit elicoptere. Din octombrie se construieste fabrica

Next Story

PNL ii interzice lui George Scripcaru sa mai candideze la un nou mandat de primar?!