Brasov: Copii jefuiti la cel mai mare turneu de fotbal de juniori din România

Last Updated on august 17, 2015 Duminică s-a încheiat Brașov Cup, unul dintre cele mai tari turnee internaționale pentru copii, din sud-estul Europei. Din păcate, competiția a fost marcată de incidente urâte, din cauza unei organizări defectuoase. Dat fiind faptul că în bazele sportive unde au jucat cei mici nu era angajat nici măcar un om de pază la intrare, hoții și-au făcut de cap, iar victime au fost copiii.

Astfel, în ziua de vineri, la terenurile Carpați, un băiețel de șase ani și tatăl său au fost prădați ca în codru. Hoții au dispărut într-o fracțiune de secundă cu o borsetă în care se aflau bani, chei de la mașină, o tabletă, precum și toate actele, inclusiv certificatul de naștere al copilului, informează libertatea.ro.

Poliția a refuzat să vină la stadion!

Surprinzător, cel care a sunat la 112 a fost tatăl copilului. Deși era obligatoriu ca imediat după semnalarea furtului la teren să-și facă apariția un echipaj al poliției, oamenii legii nu au venit.

Tatăl copilului s-a prezentat personal la secția de pe raza bazei sportive, iar în momentul în care a solicitat dovada ca i-au fost furate actele, pentru a putea circula mai departe cu mașina, i s-a spus că respectiva adeverință va putea fi ridicată cel mai devreme luni, întrucât ștampilele sunt încuiate iar persoana cu cheile nu este la muncă până atunci!

Le-au asigurat apă de la furtun

Părinții copiilor au fost la fel de dezamăgiți și de condițiile în care au jucat cei mici. ”A trebuit să le cumpărăm noi apă plată, organizatorii nu le-au dat nimic. Dacă li se făcea sete, trebuiau să bea apă de la o fântână. În plus, terenurile au fost deplorabile, ziceai că abia au ieșit de pe ele animalele venite la păscut”, a spus un alt părinte.

Previous Story

Accident Brasov: TERIBIL! S-a rasturnat pe Drumul Mortii. Un mort si doi raniti

Next Story

Brasov: McDonald’s România cumpara 3 restaurante in oras