Brașov: Astăzi începe Rockstadt Extreme Fest la Râşnov. Cel mai mare festival de metal din România

Last Updated on august 12, 2015

Astăzi începe a treia editie Rockstadt Extreme Fest, eveniment ce are loc in perioada 12-15 august, la baza cetatii Rasnov.

Peste 40 de formații de talie internațională vor încânta publicul pasionat de muzică metal, biletele urmând să fie disponibile şi la intrare în timpul festivalului, la prețul de 200 de lei.

În schimbul acestei sume, fanii vor avea acces la concertele organizate în toate cele patru zile de festival. Organizatorii au decis să nu comercializeze bilete pentru o singură zi din festival, astfel fiind disponibile la vânzare doar abonamente pentru toată perioada Rockstadt Extreme Fest.

Pentru cei care vor să îşi întâlnească față în față artiştii preferați vor fi disponibile şi biletele VIP Backstage, la prețul de 300 de lei, cu care vor avea acces în spatele scenei, informează bzb.ro

„Cred că vom avea în jur de 3.500 de spectatori, acesta devenind un număr constant, credem noi, perfect pentru capacitatea locaţiei, Valea Cetăţii din Râşnov, una ideală din punctul nostru de vedere, fapt pentru care trebuie să mulţumim Primăriei Râşnov. Până în iulie s-au vândut deja aproximativ 2.500 de abonamente. Este cel mai mare festival de metal din România, singurul pe această nişă, a celor care apreciază metalul dur, extrem”, ne-a declarat Dan Zaharia, preşedintele Asociaţiei Culturale REF, organizator al festivalului.

Trupe precum AT THE GATES (Suedia), MOONSPELL (Portugalia), BIOHAZARD (SUA), ENSIFERUM (Finlanda) sau ENSLAVED (Norvegia), dar şi formaţiile autohtone ABIGAIL, THE THIRTEENTH SUN, ARGUS MEGERE, TIARRA sau HOLY MOTORS vor face ca Valea Cetăţii să răsune pentru câteva zile pe cele mai dure acorduri de metal, Râşnovul devenind în acest timp capitala rock-ului din toată lumea.

Previous Story

Brasov: Maidanezi descărcați din dube în mijlocul nopții

Next Story

Brasov: 200 de ECHIPE iau startul la cel mai mare turneu de fotbal pentru copii si juniori din Europa de sud-est