Accident Brasov: 4 masini lovite, in acelasi loc, in decurs de 15 minute. Alte doua autoturisme au evitat la limita sa se ciocneasca. In acelasi loc

Last Updated on august 6, 2015 O situație bizară a avut loc astăzi în pe DN1 la ieșirea din Codlea. 4 autovehicule s-au lovit, două câte două, în decurs de 15 minute. Alte două autoturisme au evitat la limită ciocnirea.

Mai întăi, șoferul unei dubițe marca Mercedes nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în spatele unui autotren. Șoferul TIR-ului oprise pentru că în fața acestuia un autoturism semnaliza stânga spre Codlea Nord, iar din fața veneau mașini.

Șoferul ghinionist s-a ales cu baia de ulei spartă la Mercedes, în condițiile în care șoferul autotrenului a plecat în treaba lui, fără să-l intereseze, anunță codlea-info.ro și preluat de rttbrasov.ro.

hhh

După aprozimativ 10-15 min, un autoturism marca Peugeot condus de o șoferiță, semnalizează stânga spre Codlea Nord și istoria se repetă, un BMW cu numere de Angila își face praf partea din față a mașinii. Doar că de această dată nu doar neatenția șoferului a dus la producerea tamponării, ci și uleiul de motor scurs pe carosabil, care a făcut ca zona să devină un patinoar pe timp de vară.

șșș

Pe parcusrul a încă 15 min, până la sosirea echipajului de poliție și a mașinii de pompieri de la SVSU Codlea, alte două autoturisme au fost la un pas de a cădea în capcana de pe carosabil, ultimul fiind un taxi din localitate, de care se apropia un TIR intrat în derapaj și care inspirat a claxonat puternic, făcându-l pe taximetrist să forțeze intrarea în Codlea Nord.

Previous Story

Tirolienele din Brasov, preferatele turistilor care fug de canicula

Next Story

Luni va fi sarbatoare in Brasov