FC Braşov, tot in faza negocierilor! „Neculaie trebuie sa se decida asupra unui pret”

Last Updated on iulie 29, 2015

Negocierile dintre Simon Maurer şi Ioan Neculaie pentru preluarea FC Braşov stagnează de ceva timp, chiar dacă până la începerea noului sezon din liga a doua mai sunt cinci săptămâni.

Săptămîna trecută, reprezentanţii lui Maurer s-au întîlnit cu Ioan Neculaie, iar patronul lui FC Braşov le-a prezentat acestora situaţia clubului.

„Noi acum analizăm, sîntem doar în faza de discuţii. L-am trimis pe Claudiu Tămîrjan să demareze discuţiile cu Ioan Neculaie, s-au întîlnit, dar momentan nu am noutăţi. Este o situaţie complexă, preluarea unui club de fotbal, astfel că nu se poate face totul de pe o zi pe alta“, a precizat Maurer, citat de monitorulexpres.ro

„Este adevărat că m-am întîlnit cu Ioan Neculaie, mi-a spus în mare ce datorii sînt şi mi-a prezentat baza sportivă ICIM. Deocamdată sînt tatonări de ambele părţi, iar discuţiile au rămas în stadiul în care Neculaie trebuie să se decidă asupra unui preţ, iar Maurer să vină cu o contraofertă“, a precizat Tămîrjan. Acesta a exclus din start posibilitatea ca Maurer să se asocieze cu Ioan Neculaie la FC Braşov. „Varianta ca Maurer să vină alături de Ioan Neculaie la conducerea clubului este exclusă. Dacă Maurer va prelua clubul el va fi acţionarul majoritar“, a declarat Claudiu Tămîrjan.

„Informațiile prezentate de inițiatorii campaniei sunt vagi și nedocumentate. În goana după senzațional, nenumărate articole au reluat în mod eronat afirmația că trupurile expuse aparțin prizonierilor din închisorile chineze, iar această petiție face același lucru. Scopul nostru principal este educația. Expoziția ‘OUR BODY: Universul Interior’ a traversat până acum peste 30 de țări și a fost văzută de peste 50 de milioane de vizitatori din întreaga lume, iar în 10 zile de când s-a deschis la Cluj a avut peste 3.000 vizitatori de toate vârstele, români și străini. Specimenele prezentate în expoziție au fost furnizate de diferite universități și școli medicale acreditate, instituții medicale și centre de cercetare din China, cu scopul de a promova cercetarea în medicină și învățământ.

Sursa de proveniență a specimenelor care se folosesc în studiul anatomiei o reprezintă donațiile (prin testament sau de către rude), în conformitate cu legislația chineză, către universitățile și școlile medicale acreditate. În China, toți donatorii – sau membrii de familie apropiați – iau la cunoștiință că donațiile vor fi utilizate pentru cercetare și li se garantează că toate informațiile personale vor fi tratate confidențial. Decesul tuturor specimenelor anatomice primite de la toate universitățile de medicină a survenit din cauze naturale, facând imposibilă teoria ca ele să fi aparținut unor prizonieri executați.

Corpurile umane prezentate în cadrul expoziției au fost individual examinate în Statele Unite de un medic legist, care a constatat că moartea a survenit din cauze naturale și eliminând astfel orice posibilitate ca oricare corp expus în cadrul Expoziției ‘OUR BODY: Universul Interior’ să fi suferit traume sau abuzuri fizice asociate cu tortură, executarea sau orice altă lovitură violentă”,

Previous Story

INEDIT. Brasovul a cumparat anul acesta mai multe masini decat Republica Moldova

Next Story

Brasov: Barbatul care si-a ucis bebelusul intr-un acident a fost ARESTAT. La recurs. Era beat si condecea fara permis iar copilasul a zburat prin parbriz