Brasov: S-KARP, brandul local de incaltaminte cu licenta VIBRAM a reprezentat România la cea mai exclusivista expozitie europeana

Last Updated on iulie 23, 2015

S-KARP a fost singurul brand romanesc prezenta cea mai exclusivista expozitie europeana OUTDOOR 2015 Friedrichshafen, alaturi de alte marci de elita din industria mondiala de Outdoor.
 Outdoor Show este o expoziție exclusivista, cea mai importanta din Europa si a treia la nivel mondial, in care doar brandurile de top sunt acceptate ca expozante.
De asemenea, S-KARP este primul brand de incaltaminte din Romania care are licenta VIBRAM. Colectia prezentata la acest targ a fost structurata pe mai multe categorii: BACKPACKING, TREKKING, TRAIL RUNNING, ALL TERRAIN COLLECTION, TRAVEL/URBAN si SANDALS, informează kanald.ro

1

Incaltamintea produsa in fabrica de la Brasov imbina o serie de tehnologii performante, alaturi de grija pentru detalii si multa experienta iar materialele folosite asigura impermeabilitate, respirabilitate, rezistenta la vant, durabilitate si un confort deosebit.

Previous Story

Basme si povesti mai putin cunoscute din Brasov vor fi publicate intr-un volum unic in România

Next Story

Brasov: Dulceata de trandafiri din Ucea de Sus va ajunge si in Africa