Brasov: Primarul George Scripcaru a scapat de inchisoare. Judecatorii de la Inalta Curte au decis ca poate fi cercetat in libertate

Last Updated on iulie 10, 2015 Judecatorii de la Inalta Curte de Justitie si Casatie au decis ca primarul George Scripcaru sa fie judecat in libertate.

Instanţa Supremă a respins astăzi, ca nefondată, contestaţia formulată de către DNA la decizia Curţii de Apel Braşov de săptămâna trecută, care hotărâse măsura controlului judiciar înacest dosar.

 

„Domnul primar va fi cercetat în continuare sub control judiciar. Va avea interdicţiile care au fost instituite deja prin încheierea Curţii de Apel Braşov, o singură modificare a intervenit, în legătură cu interdicţiile unor co-inculpaţi, dar situaţia domnului Scripcaru nu vizează aceste chestiuni”, a explicat telefonic vineri, Vlad Ciolacu, avocatul primarului George Scripcaru pentru rttbrasov.ro

aasasa

Mihai David şi Simina Costan au voie să interacţioneze

Ceilalţi doi inculpaţi din dosar, Mihai David şi Simina Costan, administratorii Bepco, au formulat şi ei contestaţie la decizia Curţii de Apel Braşov, prin care le era interzis să stea de vorbă unul cu altul.

De vreme ce, potrivit chiar procurorilor, cei doi au o relaţie şi locuiesc împreună, interdicţia era ciudată. Judecătorii de la Înalta Curte au decis în urma contestaţiei să o înlăture, decizie considerată satisfăcătoare de către Ionel Aramă, avocatul celor doi.

Celelalte interdicţii de a nu lua legătura cu suspecţii sau martorii din dosar rămân valabile în toate cele trei cazuri. Decizia Înaltei Curţi este definitivă.

Previous Story

Brasov: Sentinta in cazul primarului Scripcaru s-a amanat

Next Story

Brasov: Tanarul accidentat de un soldat american, a lansat o petitie online pentru ridicarea imunitatii