Video Brasov: Noul corp de cladire de la liceul Mesota creste vazand cu ochii

Last Updated on iunie 17, 2015 Lucrările la noul corp de clădire de la Meșotă merg conform programului. Până acum au fost turnate fundaţiile şi grinzile, s-au executat subzidirile şi consolidările construcţiilor existente. În vacanţa de vară, constructorii vor să accelereze ritmul de lucru.

„Am început lucrările în 24 martie. În ceea ce priveşte fundaţia este realizată în proporţie de 75 %, iar per total proiect, suntem undeva la 12 %. S-a pregătit terenul şi s-au făcut subzidirile.

Este important pentru noi că am ajuns în această etapă de proiect, deoarece începând cu data de 19 iunie, elevii vor lua vacanţă iar constructorul va avea posibilitatea reală să termine ceea ce a început”, a explicat miercuri, Adina Durbacă, viceprimarul Municipiului Braşov, citată de rttbrasov.ro

Clădirea va fi placată cu termosistem, învelitoarea va fi de tip terasă, închiderile vor fi din pereţi BCA iar compartimentările interioare din pereţi gips-carton. Clădirea va fi dotată cu instalaţii sanitare, termice, electrice şi de sunet. Lucrarea presupune extinderea spaţiului de învăţământ prin construirea unui corp de clădire cu patru etaje, cu o suprafaţă utilă de 2.620 mp.

Se extinde în acest fel spaţiul actual cu încă 12 săli de clasă, un laborator de informatică, o sală multifuncţională pentru evenimente, grupuri sanitare, un cabinet psihologic şi unul medical, un spaţiu pentru secretariat, unul pentru contabilitate, birouri pentru directori, o cancelarie şi o bibliotecă.

Lucrările în valoare de 7 milioane de lei sunt programate să se finalizeze în luna martie a anului viitor.

Previous Story

Accident Brasov: Pieton lovit grav pe zebra, pe Bulevardul Grivitei

Next Story

Brasov: Gradina botanica si parc dendrologic, in planurile primariei. Unde doresti sa fie amplasate?