Brasov: Voluntarii au igienizat curtea Maternitatii

Last Updated on iunie 1, 2015 Tinerii au trebăluit şi în saloane pentru a le asigura viitoarelor şi proaspetelor mămici un mediu mai plăcut.

Mai mulţi voluntari, membri ai Fundaţiei „Nutricia” s-au gândit să înfrumuseţeze peisajul din curtea Maternităţii „Dr. I.A. Sbârcea”.

Tinerii au plantat flori în jardiniere, au tuns iarba, au vopsit bordurile şi au văruit copacii, totul pentru a le oferi viitoarelor şi proaspetelor mămici un alt decor.

q

Tinerii s-au împărţit în două grupe: unii au rămas afară la grădinărit iar ceilalţi au trecut la zugrăvit. Unul din saloanele destinate nou-născuţilor de la etajul trei al maternităţii a fost igienizat şi zugrăvit.

„Suntem la Braşov pentru a contribui la îmbunătăţirea vieţii femeilor gravide dar şi a bebeluşilor. Noi susţinem cu tărie programele educaţionale care le ajută pe mame să facă cele mai bune alegeri în ceea ce priveşte nutriţia şi educaţia perinatală”, a explicat, Olivier Gachon, preşedintele de onoare al Fundaţiei „Nutricia” pentru rttbrasov.ro.

„Noi credem că putem face ceva pentru mamele şi sugarii din România. Am ales în acest an să venim aici la Braşov pentru că o colegă de-a noastră chiar ne-a spus că este nevoie să facem ceva concret pentru mamele din Braşov”, a afirmat un alt voluntar.

Pacientele sunt încântate

Deşi voluntarii mai aveau încă de lucru, pacientele internate la maternitate şi cei care au venit în vizită au remarcat imediat că peisajul se schimbase:

„Mă bucur pentru că oamenii se implică în aceste activităţi, sunt de admirat”, a apreciat astăzi, o mămică. Campania de ajutor a fundaţiei a început în urmă cu patru ani cu Maternitatea din Craiova şi a continuat cu Spitalul de Pediatrie din Ploieşti şi cu Maternităţile „Cuza Vodă” şi „Elena Doamna” din Iaşi.

Previous Story

Doua tinere ii conving pe straini ca Brasovul este cel mai frumos loc din România

Next Story

Accident Brasov: Impact la semafor intre un taxi si o Dacie 1300. Cine este de vina? Vezi aici Video: