Accident Brasov: Impact la semafor intre un taxi si o Dacie 1300. Cine este de vina? Vezi aici Video:

Last Updated on iunie 1, 2015

Un accident a avut loc la o intersecție din Brașov între un taxi, care vira la stânga și o mașină care venea din sens opus. Incidentul a fost filmat și urcat pe site-ul trafictube.ro.

Din imagini se observă că taxi-ul virează la stânga înainte de a se face culoarea verde, iar din sens opus a venit în mare viteză o mașină care în plus avea și farurile stinse, astfel că impactul nu a mai putut fi evitat.

Imaginile au deschis o dezbatere aprinsă pe site-ul trafictube.ro în încercarea stabilirii vinovatului. „Daca statea linistit la semafor si pleca de pe loc cand se punea verde nu era lovit, cel din sens opus a fortat galben/rosu, chiar si asa taxi-ul nu avea ce sa caute perpendicular pe drum la momentul respectiv. Oricum, vinovat 100% taximetristul… si eu am invatati timpii la semafoare pe unde merg, niciodata nu am trecut peste tot marcajul trecerii de pietoni sa intru in intersectie inainte sa fie full verde si atentie sporita cand e una cu trafic intens”, a scris unul dintre utilizatori.

Previous Story

Brasov: Voluntarii au igienizat curtea Maternitatii

Next Story

Brasov: Copiii au intrare gratuita la Gradina Zoologica. Vezi programul activitatilor de la Zoo: