PERCHEZITII la Brasov si Fagaras. Sotul Alinei Bica este vizat intr-un dosar de evaziune si spalare de bani

Last Updated on iunie 3, 2015 Procurorii DIICOT efectuează miercuri dimineață mai multe percheziții în firme din 10 locaţii din municipiul Braşov şi Făgăraş, într-un dosar de evaziune fiscală de 7 milioane de lei și spălare de bani de 8 milioane de lei. Vizate sunt trei firme din Făgăraș care activează în domeniul construcțiilor.

Printre suspecți se află și soțul Alinei Bica, Mircea Bica, informează Știri pe surse. La locuința soțului Alinei Bica nu au avut loc percheziții, bărbatul a fost ridicat și dus la audieri la DIICOT Brașov.

Liderul grupării, Dan Vasile, apare în denunţul lui Ovidiu Tender de la DNA, pentru că acesta a luat, împreună cu soţul Alinei Bica, pachetul majoritar de la UPRUC SA Făgăraş.

Tot miercuri se va stabili dacă soțul fostei șefe DIICOT va primi vreo măsură preventivă sau cercetarea lui se va face în stare de libertate.

Previous Story

De ce crezi ca a ratat Brasovul 8.000 de locuri de munca la o uzina de automobile Jaguar?

Next Story

Brasov: Piste de biciclete care leaga toate zonele din oras. „Ne-am propus ca anul acesta sa extindem reteaua de piste pentru biciclete, astfel incat sa cream o legatura intre cartierele Brasovului”