Brasovul, condamnat la izolare. Fara Aeroport si Autostrada sintem de rasul lumii

Last Updated on iunie 19, 2015 Aşteptată de ani buni de braşoveni dar şi de românii care sunt nevoiţi să tranziteze ţara spre Ardeal sau litoral, autostrada Comarnic – Braşov a fost doar un excelent subiect de campanie electorală.

Rămasă o simplă promisiune de campanie, autostrada Comarnic – Braşov pare o misiune imposibilă pentru guvernanţi şi un balast la viitoarele alegeri, cred chiar liderii PSD Braşov, anunta rttbrasov.ro.

„Neputinţa de a intra într-un proiect solicitat de foarte mulţi oameni şi în special de cei care suntem şi trăim în acest oraş este dureros pentru PSD. Este un angajament pe care în diferite etape ale acestui mandat care a tot fost reînnoit.

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a declarat, vineri, la Sibiu, că “eşecul concesionării autostrăzii Comarnic – Braşov este o dovadă a politicii falimentare practicate de Guvernul Ponta“, iar premierul ar trebui să demisioneze după eşecul acestui proiect pe care “l-a favorizat în detrimentul autostrăzii Sibiu – Piteşti“.

Vorbe aruncate în vânt

Şoseaua este chiar promisiunea „de suflet” a premierului Victor Ponta şi a fostului ministru al Transporturilor, Dan Şova, care promiteau că vor finaliza tronsonul de 53 de km până în anul 2016.

Ponta anunţa chiar că, dacă până în anul 2016 nu va fi gata, nu va mai candida la alegerile parlamentare. Şi Şova spunea tot atunci că o să înceapă şi o să termine autostrada până în 2016, chit că se va muta pe ea cu cortul.

Previous Story

Brasov: Colegiul Andrei Saguna a intrat in topul celor mai bune cinci licee din tara

Next Story

Amintiri din Brasov 1930: Incorporare obligatorie. „Cei ce nu se vor prezenta la timp, vor fi dati judecatii, sufe­rind consecintele legei”