Brasov: Colegiul Andrei Saguna a intrat in topul celor mai bune cinci licee din tara

Last Updated on iunie 19, 2015

Colegiul Andrei Șaguna se află pe locul cinci în topul celor mai bune licee din țară.

Dintr-un total de 10 puncte, Colegiul Andrei Şaguna a obţinut un scor de 9,17 şi este pe locul cinci după Colegiul Sfântul Sava Bucureşti, Colegiul Naţional Iaşi, Colegiul Fraţii Buzeşti Craiova şi Colegiul Emil Racoviţă Cluj-Napoca.

În top 100 ai mai intrat şi alte colegii din Braşov: Colegiul Dr. Ioan Meşotă (locul 29), Colegiul Grigore Moisil (locul 52) şi Colegiul Unirea (locul 84). La întocmirea clasamentului au fost analizate peste 1000 de licee din toată ţara, anunță adevarul.ro

În prezent, Colegiul National „Andrei Saguna“ scolarizează elevi în clasele V-XII, învăţământ gimnazial si liceal, de zi, cu o oferta medie de sase clase liceale pe an. Există clase intensive şi bilingve de limbi de circulaţie internaţională (engleză, franceză, germană), precum şi clase intensive de informatică şi matematică. Colegiula are un renume greu de egalat. Promovabilitate de 100% la Bacalaureat, dar şi faptul că toiţi absolvenţii său au urmat studii superioare la universităţi din ţară şi străinătate. Colegiul deţine şi o bibliotecă impresionantă cu peste 32.000 de volume.

Previous Story

Brasov: Libris organizeaza „fEstivalul de cArte si muzica” – intre 16 si 20 iulie, in Piata Sfatului

Next Story

Brasovul, condamnat la izolare. Fara Aeroport si Autostrada sintem de rasul lumii