Brasov: Record la Zoo de 1 iunie – peste 12.000 de vizitatori

Last Updated on iunie 3, 2015 Grădina Zoologică de la Noua a înregistrat un număr record de vizitatori de 1 iunie. Pentru că, de Ziua Copilului, porţile de la Zoo au fost deschise gratuit micuţilor, audienţa a fost pe măsură, mai ales că instituţia, împreună cu Asociaţia „Prietenii Grădinii Zoologice“ au pregătit şi un program special de vizitare şi divertisment pentru copii, incluzînd face-paintig, desene pe asfalt sau ateliere de creaţie.

Astfel, pe 1 iunie s-au înregistrat la Zoo peste 12.000 de vizitatori, 5.435 dintre ei fiind însă plătitori de bilet. Numărul a depăşit recordul precedent, înregistrat pe 12 octombrie 2014, cînd la Grădina Zoologică au venit 8.091 de adulţi şi copii în vizită. Potrivit reprezentanţilor Zoo, de 1 iunie, numărul celor care au venit în vizită a depăşit toate aşteptările.

10441926_628520613950354_6272786039687241851_n

Între orele 11.00 si 14.00, fiecare copil care a intrat în grădina a primit o bulină colorată care să ţină loc de bilet de intrare. În acest interval au fost însă epuizate toate cele 3.000 de buline pregătite, anunta Monitorul Expres. Avînd în vedere că programul a început la ora 9.00 şi s-a terminat la ora 19.00, numărul total al copiilor care au intrat în Grădina Zoologică de 1 iunie a depăsit 7.000, după estimările conducerii.

„Ne bucurăm că am reuşit să le facem un cadou frumos de 1 iunie părinţilor şi copiilor. Numărul mare al vizitatorilor şi bucuria copiilor care au participat la toate activităţile pe care le-am organizat reprezintă o confirmare că această investiţie a meritat aşteptarea şi a transformat Grădina Zoologică Braşov într-unul dintre cele mai atractive locuri de agrement din oraş.

De altfel, tot de 1 iunie am primit vizita domnului Lucian Nemeş, viceprimarul municipiului Turda, unde se desfăşoară un proiect de reabilitare a Grădinii Zoologice. S-a arătat foarte plăcut impresionat de concept, de modul în care au fost amenajate mini-habitatele pentru animale şi de proiectul nostru de modernizare”, a declarat viceprimarul Ciprian Bucur.

Următorul eveniment de anvergură care se va desfăşura la Zoo va avea loc pe 9 august, de Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice. Pînă atunci, reprezentanţii Municipalităţii speră să finalizeze lucrările de amenajare a manejului pentru echitaţie, care ar trebui să fie gata la sfîrşitul acestei luni.

Previous Story

Brasov: Piste de biciclete care leaga toate zonele din oras. „Ne-am propus ca anul acesta sa extindem reteaua de piste pentru biciclete, astfel incat sa cream o legatura intre cartierele Brasovului”

Next Story

(Video) Brasov: Vezi cum se dau ursii de la Zoo pe tobogan