Brasov: Modificari pe Bulevardul Garii. Locuri speciale pentru pietoni. Parcarea de la Unirea Shopping Center se va injumatati

Last Updated on iunie 26, 2015 Bulevardul Gării a intrat în şantier, pentru lucrări pentru resistematizarea circulaţiei, şi va avea o faţă nouă în aproximativ două săptămîni.

Vor fi amenajate „insule“ speciale pentru pietoni pe axul drumului, care vor avea borduri, iar delimitările actuale vor fi înlocuite cu piloni.

„Insule“ vor fi amenajate în zona intersecţiei de la Făget, pe artera 13 Decembrie şi B-dul Gării. Miklos Gantz, administratorul public al municipiului Brasov, a precizat, ieri, că vor fi lărgite şi zonele de staţionare a pietonilor pe trecerea de pietoni, în vederea creşterii condiţiilor de siguranţă.

De asemenea, parcarea de la Gară spre Unirea Shopping Center va fi modificată, urmînd să fie amenajat un spaţiu dedicat curselor de transport aparţinînd unor firme private, destinate exclusiv angajaţilor lor, anunta Monitorul Expres.

Tot aici vor staţiona şi autobuzele cu curse regulate pentru comunele din jurul Braşovului, pentru a nu se mai supraaglomera staţiile RAT. Din cauza lucrărilor, locurile de parcare de la Unirea Shopping Center se vor înjumătăţi.

Amenajările vor ajunge şi la staţia de taxi-uri, care va suferi modificări în ceea ce priveşte structura. În staţia de taxi va fi amplasat şi un panou, pe care vor fi afişate tarifele minimale şi maximale conform legii, astfel încît turiştii să nu mai poată fi păcăliţi de taximetrişti privaţi.

Previous Story

Video Brasov: O cladire s-a prabusit in Piata Sfatului. Era un monument istoric din secolul al XVI-lea

Next Story

Brasov: Medic condamnat la inchisoare cu EXECUTARE pentru luare de mita