Brasov: Doamnele si domnisoarele sunt invitate la Skirtbike, sambata, 6 iunie

Last Updated on iunie 2, 2015 Skirtbike este cea mai asteptata plimbare a anului, este manifestul celei mai mari comunitati de bicicliste, un proiect în 12 orase din Romania si o sursa de inspiratie pentru multe femei din toata lumea.

De 3 ani în Brasov si de 6 ani în Bucuresti, parada Skirtbike isi doreste sa sarbatoreasca fetele curajoase care aleg bicicleta ca mijloc de transport alternativ, dar in acelasi timp, sa le încurajeze pe cele care nu pedaleaza înca. Prima editie a SkirtBike Brasov a adunat la Start peste 250 de participante, pentru ca la editia a3-a sa reuneasca 350 de bicicliste.

foto:  Skirt Bike Brasov
foto:
Skirt Bike Brasov

Editia cu numarul 3 a paradei SkirtBike Brasov are loc pe data de 6 iunie 2015 si  are ca punct de întalnire Piata Unirii, unde sunt asteptate peste 400 de participante. Traseul paradei se desfasoara pe principalele artere ale centrului vechi al orasului, iar Finalul va avea loc sub forma unui Picnic, in Parcul Livada Postei.

Loc de Intalnire: Piata Unirii
Ora: 12:00 (plecarea se face la 12:30)
Traseu: Piata Unirii – str.Prundului – giratoriu Colegiul Național Andrei Saguna – str. Poarta Schei – str. Grigoras Dinicu – str. Nicolae Balcescu – bdul. 15 Noiembrie – giratoriu Hidromecanica – str. Iulia Maniu – str. Nicolae Iorga – str. Lunga ( pe langa Cercul Militar) – str. Dupa Ziduri – urcare Parc Livada Postei.

Parcul Livada Postei va fi gazda participantelor pana la sfarsitul zilei, pentru un Picnic SkirtBike cu bunatati, povesti, premii la tombola si surprize pregatite de sponsori. Premiul pentru Cea mai Chic Biciclista se va acorda si anul acesta si promite surprize pe cinste.

SkirtBike isi propune sa incurajeze toate femeile sa foloseasca bicicleta ca mijloc de transport, ajutandu-le sa inteleaga faptul ca pedalatul nu le restrictioneaza activitatile de zi cu zi. Atunci cand pedalezi poti adopta orice tinuta doresti, fara sa iti pierzi propriul stil. Feminitatea exista si pe doua roti!

Previous Story

Brasov: Autobuzul supraetajat, model de FALIMENT. A costat „decat” 300.000 de euro si acum este tras pe linie moarta

Next Story

De ce crezi ca a ratat Brasovul 8.000 de locuri de munca la o uzina de automobile Jaguar?