Hotelul Anului este din Brasov. A castigat locul 1 la Gala Romanian TopHotel Award

Last Updated on mai 9, 2015

Kronwell Brașov Hotel a câștigat locul 1 la categoria „Hotelul Anului” (Categoria 4 stele, neafiliat unui lanț hotelier internațional), la Gala  Romanian TopHotel Awards din cadrul Tourism & Leisure Investment Conference 2015. Kronwell Brașov s-a distins în top 3 la categoriile “Locația anului pentru conferințe și întâlniri de afaceri” și “Spa-ul Anului”.

Romanian TopHotel Awards, din cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference este cel mai important eveniment unde sunt premiate anual cele mai eficiente și inovative proiecte și concepte din industria ospitalității și a turismului din România.

1

Kronwell Brașov Hotel a participat cu succes și în alți ani în cadrul Galei Premiilor de Excelență, ieșind câștigător pe locul I la categoria”Investiția anului” în 2013 și dublu câștigător, în top 3, pentru categoria “Hotelul anului” în 2013 și 2014.

“Kronwell își îndeamnă oaspeții să descopere confortul, ambientul și creativitatea fiecăreia dintre cele 81 de camere care îmbină designul, tehnologia și eleganța într-un spațiu generos”, a explicat Ioana Dobrescu, reprezentantă a Hotelului brașovean, citat de stiri.rttbrasov.ro

Hotelul s-a clasat pe podium și la categoria Spa-ul Anului. “BELAQVA Spa and Wellness este un tărâm magic urban al bucuriei și al sănătății. Concept unic în Brașov, BELAQVA spa reprezintă evadarea ideală a călătorului neobosit de astăzi, servicii premium oferite și brașovenilor”, a mai spus Ioana Dobrescu.

Meniul de tratament se bazează pe o abordare holistică, îmbinând tehnici occidentale de terapie cu valorile și metodele esențiale ale aromaterapiei.

O echipă înzestrată de terapeuți, ghidați de un manager dedicat, Raluca Voinea, promovează un stil de viață sănătos și activ prin puterea sportului și a destinderii. BELAQVA Spa and wellness este un sanctuar al frumuseții și sănătății, ce include sala de fitness, zona termală – cabina de sare, sauna finlandeză, duș emoțional, cabina de aburi, frigidarium – completate armonios de piscina interioară și jacuzzi.

 

Previous Story

Brasovul sarbatoreste Ziua Europei. Festivalul Regiunilor Europene din Piata Sfatului promoveaza produsele românesti

Next Story

Brasov: Unul din cele mai iubite trasee turistice a fost partial distrus de o exploatare forestiera deschisa in muntii Postavarul