GRAV Accident Brasov: Un autocar Atlasib a fost lovit frontal de o duba. Au intervenit doua echipaje de descarcerare, 5 echipaje SMURD si cateva ambulante

Last Updated on mai 11, 2015 O persoană a murit şi a alta a fost grav rănită, astăzi, pe raza localităţii Viştea de Jos, după ce o autoutilitară s-a ciocnit cu un autocar care transporta 25 de pasageri, printre pasageri fiind cîţiva răniţi uşor.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.30, pe DN1, pe raza localităţii Viştea de Jos, după ce şoferul unei autoutilitare, în vîrstă de 66 de ani, care conducea dinspre Sibiu spre Braşov, a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens unde s-a ciocnit cu un autocar Atlassib care transporta 25 de pasageri.

În urma accidentului, şoferul care a produs accidentul, originar din localitatea braşoveană Victoria, a fost rănit grav, fiind inconştient, iar un pasager din maşina sa a murit pe loc, anunta monitorulexpres.ro.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, la locul accdentului au intervenit două echipaje de descarcerare, cinci echipaje SMURD şi cîteva ambulanţe. De asemenea, se aşteaptă şi un elicopter SMURD de la Bucureşti pentru a-l prelua pe şoferul autoutilitarei, aflat în stare gravă.

„Sînt şi cîţiva pasageri din autocar răniţi, între trei şi cinci persoane, dar nu ştim încă exact. Aceştia sînt răniţi uşor, cu diverse contuzii şi fracturi“, a spus Sfreja.

Circulaţia în zonă este blocată, traficul rutier fiind deviat pe rute alternative pînă la finalizarea cercetărilor la faţa locului.

Previous Story

Brasov: Zilele Avantgarden3. Caravana sanatatii, plantari de copaci etc.

Next Story

Brasov: Invazie de insecte minuscule