Corona Brasov a impins in meci decisiv disputa cu HC Zalau, pentru calificarea in semifinalele Ligii Nationale

Last Updated on mai 6, 2015 Corona Braşov a împins în meci decisiv disputa cu HC Zalău, pentru calificarea în semifinalele Ligii Naţionale. În ziua în care a împlinit 36 de ani, Aurelia Brădeanu a făcut un meci foarte bun în faţa propriilor suporteri.

Căpitanul naţionalei a marcat două dintre primele patru goluri ale gazdelor, care s-au desprins rapid, spre disperarea antrenorului advers, Gheorghe Tadici. Timp de 13 minute, jucătoarele din Zalău au marcat doar o dată, iar Corona s-a distanţat la 7-1. Zalăul a suferit trei eliminări în același timp, dar a reușit să se apere cu succes în acel interval.

Echipa din Braşov a condus cu zece goluri în prima repriză, după un nou gol al Aureliei Brădeanu, însă la pauză scorul era 15 la 10 pentru gazde, anunta digisport.ro.

Zalăul, pentru care Claudia Constantinescu a marcat de cinci ori, n-a reuşit mai mult nici la reluare, iar Corona s-a impus cu 30-18. Dana Pricopi a fost cea mai bună marcatoare a partidei, cu şase reuşite.

Previous Story

Aeroportul Brasov se afla doar intr-un scenariu de referinta. Guvernul Ponta refuza sa-l includa in masterplanul de transporturi pentru a fi finantat

Next Story

Brasov: Nu avem Aeroport dar vom avea „duty free”?! Zona libera, pe modelul Antalya, langa Aeroportul de la Ghimbav