Brasov: Zilele Avantgarden3. Caravana sanatatii, plantari de copaci etc.

Last Updated on mai 11, 2015 Familia Maurer Imobiliare deschide porțile sărbătorii! Între 18-24 mai, vom fi împreună și ne vom bucura de evenimente speciale, ce vor avea loc în cartierul Avantgarden3.

Vom dedica timp sănătății, nutritiei si miscarii, astfel toți doritorii vor putea veni la Caravana Sănătății pentru un control medical, dar și pentru analize GRATUITE (cei care vin pentru analize să nu mănânce cu trei ore înainte pentru un rezultat corect al analizelor).

Caravana va fi în cartier timp de trei zile, luni, marți și miercuri.


Vom planta împreună cu dumneavoastră copaci și plante, dorind să oferim, astfel, un exemplu copiilor noștri, dar și să arătăm respectul față de mediul înconjurător.

Pentru că alimentația este un factor cheie în dezvoltarea armonioasă a trupurilor noastre vă invităm să participați la cursurile interactive de nutriție, în care vom dezbate teme de actualitate extrem de interesante, iar la final vom putea degusta produse delicioase raw-vegan.

”Mens sana in corpore sano” este aforismul latin pe care trebuie să îl punem în practică. Așadar, sportul în aer liber nu va lipsi din programul nostru.

Un alt moment special din ”Săptămâna Familiei la Maurer Imobiliare” va fi dedicat tăticilor și copiilor lor. Daddy Camp se traduce prin jocuri, provocări și interacțiune între tați și copii.

Pentru că am avut întotdeauna colaboratori de încredere, vom avea o zi dedicată autorităților locale și partenerilor noștri.

”Orășelul Copiilor”, o sărbătoare a copilăriei și a frumosului, unde joaca se va împleti cu învățătura, va încheia ”Săptămâna Familiei la Maurer Imobiliare”.

Previous Story

Brasov, Capitala Teatrului de Comedie. „Gaitele“ deschid „Saptamîna Comediei“

Next Story

GRAV Accident Brasov: Un autocar Atlasib a fost lovit frontal de o duba. Au intervenit doua echipaje de descarcerare, 5 echipaje SMURD si cateva ambulante