Brasov: Sportiv atacat de o ursoaica, cu doi pui, la Predeal

Last Updated on mai 4, 2015 Un bărbat în vîrstă de 36 de ani, sportiv de performanţă, a fost atacat la Predeal de o ursoaică, ieri după-amiază, chiar în zona Malul Ursului, pe un drum forestier, în timp ce omul făcea jogging.

„S-a intervenit cu un echipaj SMURD pentru a prelua un bărbat care a fost muşcat de o ursoaică la unul dintre membrele inferioare.

Barbatul a suferit o plagă de 3-4 centimetrişi la antebraţul stîng. El era conştient şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov pentru a i se acorda îngrijiri.“, a precizat purtătorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

 

Rănit destul de grav, el a reuşit să se îndepărteze de animal şi a cerut ajutor prin telefon unui prieten care a alertat serviciul 112, anunta Monitorul Expres.

Potrivit jandarmilor montani, bărbatul cobora o pantă cînd a dat nas în nas cu ursoaica. Ea era însoţită de doi pui şi de aceea a devenit agresivă. După incident, autorităţile au încercat să găsească ursoaica pentru a o îndeparta din zona destul de frecventată de turişti, dar pănă la lăsarea serii nu a fost găsită.

Previous Story

Autostrada Brasov – Comarnic nu se face. Actele erau semnate pentru parteneriat public-privat iar acum premierul vrea sa o faca din bani de la buget. Toata documentatia trebuie reluata.

Next Story

Propunere: Primaria sa preia constructia Aeroportului Brasov. Esti de acord? „pentru ca nu se stie daca va mai exista Consiliul Judetean, deci important este sa participe Primaria Brasov“