Brasov: Peste 100 de masini si motociclete, expuse la Salonul Auto. In premiera, Ferrari 458 Spider. Vezi aici programul:

Last Updated on mai 15, 2015 Peste 100 de mașini și motociclete, 20 de mărci, începând de la cele de lux, vor fi expuse în acest weekend la Salonul Auto 2015, deschis vineri la Brașov în Business Park.

Printre mărcile prezente la această ediție se numără Audi, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Seat, Volkswagen, Yamaha, Susuki, Kimco.

În premieră, la Salonul Auto Brașov este expus un automobil marca Ferrari 458 Spider, ce aparține pilotului de curse Bogdan Ungureanu, dar și motocicleta brașoveanului Marcel Butuza, cu care a participat la Raliul Paris-Dakar, ediția 2012.

Ferrari 458 Spider
Ferrari 458 Spider

De asemenea, pe platoul de la intrare sunt expuse mașini de epocă și de transport marfă. Expozanții au pregătit numeroase oferte speciale începând de la reduceri de preț, până la pachete de servisare auto sau taxe zero la înmatriculare, anunta agerpres.ro.

Ca la fiecare ediție, Poliția Rutieră Brașov este partener al Salonului Auto având expuse un autovehicul și o motocicletă.

“Sper să “vindem” liniște și siguranță, iar expunerea noastră aici este pentru partea de prevenție și educație. Pentru a avea succesul deplin, am dori ca nimeni să nu fie implicat în incidente rutiere, nici vizitatorii și nici organizatorii”, a spus șeful Poliției Rutiere Brașov, comisar șef Ionel Onosă.

Cei care vor trece pragul salonului auto vor avea ocazia să se întâlnească cu VIP-uri precum Răzvan Fodor, Corina, Bodo de la Proconsul și alții. Biletul de intrare costă 7,5 lei, preț în care intră și participarea la tombola care va avea loc, duminică de la ora 13.00. Copiii au acces gratuit la Salonul Auto.

Programul de vizitare al Salonului Auto Brașov este vineri între orele 12.00-20.00, sâmbătă 10.00-19.00, iar duminică 10.00-18.00.

Previous Story

Brasov: Piramida de carti in Piata Sfatului

Next Story

Brasov: Astazi este Ziua Canionului 7 Scari