Brasov: „Lupta” cu musculitele POATE de saptamana viitoare. Licitatia pentru dezinsectie este blocata

Last Updated on mai 13, 2015

O campanie de dezinsecție și deparazitare pe domeniul public din Brașov ar putea începe de săptămâna viitoare, imediat ce va fi atribuită licitația pentru concesionarea acestui serviciu.

Acest demers vine și la insistențele făcute de cetățeni ca urmare a invaziei musculițelor de oțet venite de la Bod, unde o mare cantitate de sfeclă de zahăr depozitată la întîmplare a intrat în fermentaţie, dar și ca urmare a reapariției căpușelor.

În municipiu campania de dezinsecţie va începe, cel mai devreme, la sfîrşitul săptămînii viitoare. Pînă atunci, Primăria Braşov speră să atribuie licitaţia privind concesiunea serviciilor de dezinsecţie, dezinfecţie, deparazitare şi deratizare.

Licitaţia este în blocaj, din cauza unei contestaţii. „Recent, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a emis o decizie favorabilă nouă. Sperăm să semnăm contractul în cîteva zile, astfel încît săptămîna viitoare să putem începe efectiv campania“, a declarat purtătorul de cuvînt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, citat de monitorulexpres.ro

Contractul de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare a fost cîştigat de Coral Impex din Ploieşti, care ar urma să aibă concesiunea serviciilor pe o perioadă de patru ani. Aceeaşi firmă a asigurat aceste servicii şi anul trecut, cînd s-au făcut două campanii, una în primăvară şi una în august.

Previous Story

Brasov, oras mai sigur. Au fost instalate primele butoane de panica, in zona Modarom si in dreptul Parcului Central „Nicolae Titulescu”. Persoanele aflate in pericol le vor putea actiona

Next Story

Forbes: Dezvoltarea economica a Brasovului blocata de lipsa aeroportului si a autostrazilor