Brasov: La Mall-ul Coresi a inceput Fruhlingsfest-ul: un weekend in stil nemtesc, cu bere, wursti si multa muzica

Last Updated on mai 22, 2015 Fruhlingsfest-ul a debutat ieri în parcarea de la Coresi Shopping Resort, brașovenii urmând să petreacă în acest weekend în stil nemţesc, cu bere, wursti și multă muzică.

Dacă la deschidere brașovenii au venit, însă fără a se înghesui în număr prea mare, se așteaptă ca în weekend să existe o afluență mare de doritori de bere și voie bună.

Gazdele îi așteaptă pe brașoveni cu cârnaţii albi şi Apfelstrudelul (ştrudel de mere), dar și cu tradiționalele bucatele româneşti nelipsite de la festivalurile de gen, ciolanul sau coastele la grătar.


Pe ringul de dans vizitatorii se pot distra pe ritmuri bavareze, iar în cadrul festivalului mai există o grădină săsească, dar și un parc de distracții pentru copii, aceștia putând închiria și costume bavareze, potrivit bzb.ro.

Fruhlingsfest este evenimentul adus de organizatorii Oktoberfest de la Nurnberg, în acest an Braşovul fiind unul dintre partenerii festivalului german.

Fruhlingsfest-ul este emblema oraşului Nurnberg înfrăţit cu Braşovul. Chiar și cortul de 2.500 de metri pătraţi în culorile tradiţionale ale Nurnbergului, alb şi roşu. Cortul are şi benzi galbene care reprezintă soarele, un simbol al primăverii.

Previous Story

Brasov: Oua rosii, pasca si coliva, tratatie pentru militarii americani

Next Story

Brasov: In complexul rezidential Top City fiecare bloc este dotat cu 2 ascensoare Schindler iar apartamentele sunt proiectate pe doua directii cardinale diferite, astfel incat fiecare locatar sa beneficieze de o panorama dubla