Atractii de vara in Poiana Brasov: zorbing si tubing

Last Updated on mai 8, 2015

Poiana Brașov le va oferi din acest an turiștilor motive să petreacă și vara un concediu plăcut în stațiune. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea a anunțat schimbările ce vor fi implementate pentru a atrage lume și pe perioada verii.

În locul celor două piste care au fost folosite pe timp de iarnă pentru săniuş vor fi amenajate patru pârtii pentru zorbing şi tubing, săniile clasice fiind astfel înlocuite cu inele gonflabile de mari dimensiuni, care alunecă pe o pantă, fiind ghidate de nişte mantinele.

1

Cei care vor ajunge în parcul de agrement vor mai avea parte şi de alte surprize. La baza derdeluşului va fi amenajată o pistă specială pentru carturi cu pedale, unde vor avea acces atât copiii, cât şi adulţii. Totodată, administratorul parcului de agrement a luat decizia să amenajeze şi un teren de fotbal, pe care nu se va juca, însă, fotbal obişnuit, ci un sport mai special: body zorbing (jucătorii vor avea drept echipament de protecţie o bilă de zorbing şi vor juca un altfel de fotbal).

„În conformitate cu estimările făcute de către administrator, lucrările ar urma să fie finalizate în maximum o lună, astfel încât din data de 15 iunie, noul par de agrement să fie deschis publicului”, a precizat Toarcea, citat de mytex.ro

Pentru zilele caniculare, va exista posibilitatea de practicare a water ball-ului, urmând să fie montată în zonă şi o piscină gonflabilă.  Water Ball este o sferă de dimensiuni mari, confecţionată din PVC transparent, rezistent la apă. Sfera este prevazută cu un fermoar prin care persoana în cauza poate intra, apoi aceasta se umfla cu o pompa electrică şi poate suporta o greutate de până la 90 de kilograme. Inedita activitate care îţi dă posibilitatea să mergi pe apă este favorita celor mici, dar asta nu înseamnă că adulţii nu se pot încumeta şi ei la o asemenea distracţie pe apă.

Previous Story

Brasov: Noi propuneri pentru amenajarea pasajului de la Micsunica

Next Story

Ultima promisiune:Autostrada Comarnic-Brasov se construieste „in faze“ pana in … 2023