Accident Brasov: O femeie insarcinata a fost grav accidentata pe o trecere de pietoni din Cristian. Copilul a fost nascut prin cezariana

Last Updated on mai 18, 2015 Tânăra a fost lovită pe o trecere de pietoni din Cristian, de o maşină condusă de un şofer băut.

Femeia este în comă

Accidentul a avut loc luni, la orele prânzului. Se pare că femeia, gravidă în opt luni, încerca să traverseze strada, când o maşină a izbit-o în plin. Medicii au găsit-o inconştientă şi au transportat-o de urgenţă pe gravidă la Spitalul Judeţean. În prezent, femeia de 28 de ani se află în stare gravă, în comă.

Bebeluşul este în stare critică

Copilul, un băieţel, a venit pe lume prin operaţie de cezariană, în stop cardio-respirator. Victima a suferit un traumatism cranian sever, mai multe leziuni la şold şi la membrele inferioare.

„Am intervenit cu o ambulanţă pentru acordarea primului ajutor medical la un accident rutier. O femeie gravidă în opt luni a fost lovită de un autoturism. În urma accidentului, femeia a fost transportată la spital. Este în stare foarte gravă şi va fi în continuare evaluată”, a afirmat astăzi, cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, citat de rttbrasov.ro.

Şoferul consumase alcool

În urma impactului, maşina a ricoşat pe trotuarul de pe contrasens şi, după ce a mai atins o maşină, s-a oprit în peretele unei case.

Conducătorul auto a fost supus la Spitalul din Zărneşti investigaţiilor de specialitate cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,90 o/oo, alcool în aerul expirat.

Faţă de şoferul de 44 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca marţi să fie prezentat Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu alcoolemie peste limita legală admisă.

Previous Story

Tunelul de la Rasnov: 1.000 de camioane transporta pamantul excavat. 1.500 de betoniere vor turna beton

Next Story

Brasov: Airbus Helicopters a inceput constructia fabricii de elicoptere de la Ghimbav