VIDEO Spectacol de breakdance in Gara Brasov

Last Updated on aprilie 14, 2015

Câțiva tineri au oferit o demonstrație inedită de breakdance în Gara din Brașov. Tinerii și-au arătat calitățile de dansatori călătorilor curioși, o parte dintre aceștia apreciind spectacolul, alții în schimb nu au gustat show-ul și au chemat poliția.

Fiecare membru al grupului de dansatori şi-a dovedit măiestria în arta dansului de stradă. Fie că au stat în cap, au încercat acrobaţii destul de periculoase, fie că doar au dat din mâini, rând pe rând tinerii au avut fiecare câte un solo. Totul sub privirile prietenilor, dar şi ale călătorilor.

Unii dintre spectacori chiar le-au aplaudat prestaţia şi au luat spectacolul tinerilor ca pe ceva inedit, nu ca pe o tulburare a liniştii publice. Distracţia tinerilor a fost însă întreruptă după câteva minute când în gara au sosit poliţiştii chemaţi probabil de călătorii care nu au fost impresionaţi de spectacol, ci mai degrabă deranjaţi de muzică şi de comentariile cam gălăgioase ale tinerilor. Nici la sosirea poliţiştilor tinerii dansatori nu şi-au pierdut buna dispoziţie, dar au încheiat spectacolul, anunță adevărul.ro

Previous Story

Brasov: 169 locuri de munca disponibile la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, marti, 14 aprilie

Next Story

Brasovul, pe locul 5 in topul judetelor cu cele mai multe salarii de peste 5.000 de lei/luna